Ρούχα για όλους!!

“Δεν υπάρχουν ακριβές μάρκες !!

ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΡΟΥΧΑ ΣΕ ΦΤΗΝΕΣ ΤΙΜΕΣ!!”

 

Η εταιρεία flashfashion ιδρύθηκε στην καρδιά του Πειραιά και δραστηριοποιείται στο χώρο των ειδών ρουχισμού, υποδημάτων και αξεσουάρ από το 1973. Μετά απ’αυτή την μακρόχρονη πορεία, το flash κατέχει σήμερα μια δυναμική θέση και παρουσία στην αγορά και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα ελληνικά “UniqueSingleStores”.

 

Προκειμένου ν’ ανταποκριθούμε στα νέα δεδομένα της αγοράς, λειτουργούμε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα επιδεικνύοντας αντιπροσωπευτικά τα είδη μας ώστε να διευκολύνουμε τους “in fashion” νέους της εποχής αλλά και τους πιο “ώριμους” στο να διαλέξουν την καλύτερη πρόταση για την κάθε τους στιγμή!

 

Κύρια δραστηριότητα μας είναι να παρέχουμε στους καταναλωτές πολλές επιλογές για casual και formal εμφανίσεις, με μια μεγάλη συλλογή προϊόντων μόδας και ποιότητας στις πιο ελκυστικές τιμές της αγοράς. Συλλογή που συνεχώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται από σχέδια δεκάδων Ελλήνων και ξένων βιοτεχνών, αφού η φιλοσοφία μας, από το 1973, είναι να κατανοούμε τις ανάγκες, να ακολουθούμε τις τάσεις της μόδας, με προτεραιότητα τον ιδανικό συνδυασμό ποιότητας και προσιτής τιμής για τον άνδρα αλλά και συμπληρωματικά για τη γυναίκα και το παιδί.

 

Η βέλτιστη σχέση ποιότητας-τιμής σε συνδυασμό με την άμεση υποστήριξη από το έμπειρη ομάδα μας θα κάνουν τις on-line αγορές σας μια ευχάριστη εμπειρία. Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα του flash και στο φυσικό κατάστημα της Σωτήρος 25-Πειραιάς και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα μας μέσω της σελίδας μας στο facebook.

 

Δίνουμε προτεραιότητα στη γνώμη σας, γι αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Μοιραστείτε τις εντυπώσεις και τις απορίες σας για την ιστοσελίδα αλλά και τα προϊόντα μας!