Για την παράδοση παραγγελιών στην ΕΛΛΑΔΑ το FLASHFASHION e-shop συνεργάζεται με την ταχυμεταφορική εταιρία ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 έως 15:30.

Παραγγελίες για την EΛΛΑΔΑ :
Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας και ειδικότερα στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στη φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier).
Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.
Η χρέωση για κάθε παραγγελία είναι €4,80 (συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.)

Παραγγελίες για χώρες της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ :
Παραγγελίες για χώρες της Ευρωπαικής ένωσης, Κύπρο, λοιπές χώρες Ευρώπης οι αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ (ΕΛΤΑ).
Το κόστος αποστολής είναι 11€.
Παραγγελίες για χώρες ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
Παραγγελίες για χώρες εκτός Ευρώπης οι αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ (ΕΛΤΑ).
Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται ανάλογα του τόπου προορισμού/βάρους πακέτου και ο πελάτης θα ενημερωθεί με e-mail η τηλεφωνικά.

Σε όλες τις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.


Xρόνος παράδοσης


Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας για την ΕΛΛΑΔΑ εφ’ όσον λειτουργήσουν όλα ομαλά, είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες, αφότου γίνει αποδεκτή από το FLASHFASHION e-shop.
Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας για χώρες της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, λοιπές χώρες ΕΥΡΩΠΗΣ και χώρες υπολοίπου κόσμου εφόσον λειτουργήσουν όλα ομαλά, είναι 4-7 εργάσιμες ημέρες, αφότου γίνει αποδεκτή από τo FLASHFASHION e-shop.